Arthur Japin en zijn muziek

Een concert geïnspireerd op de romans Kolja, Vaslav en Wat stilte wil. Arthur Japin lees uit eigen werk. U hoort muziek van Tsjaikovsky, Debussy, Liszt, Brahms en Röntgen.

Arthur Japin 

Arthur Valentijn Japin (Haarlem, 26 juli 1956) is een Nederlandse acteur en schrijver. In 2004 kreeg hij de Libris Literatuur Prijs voor zijn roman Een schitterend gebrek en in 2006 schreef hij met De grote wereld het Boekenweekgeschenk met een recordoplage van 813.000 exemplaren. Zijn verhalen hebben veelal een autobiografische of historische kern.
Meer informatie over Japin en zijn boeken

Over de musici

Liduin Wachter studeerde in Amsterdam bij Harrie Starreveld en Koos Verheul. Zij is gespecialiseerd in Kamermuziek. Ze heeft een bloeiende lespraktijk in Utrecht-Terwijde: 'Studio Fluitekruid.
Pauline Verburg
is zangeres, zangpedagoge en artistiek leider van ;'Opera Tralala', opera voor jonge kinderen. Zij studeerde cum laude af aan het Utrechts Conservatorium bij Meinard Kraak.
Jeroen Snijders
studeerde in Utrecht bij Hakon Austbo en Herman Uhlhorn. Hij is initiatiefnemer van de Utrechtse stichting ‘Cultuur als Weldaad’, die als doel heeft de afstand tussen publiek en klassieke muziek te verlagen.

Deze activiteit organiseren we in samenwerking met de Stichting Slotconcerten ter gelegenheid van ons 20 jarig bestaan.

Datum: zondag 13 oktober 2024
Tijd: 14.30 uur
Locatie: Concertzolder, Slot Zeist, Zinzendorf laan 1
Prijs: 18,00 euro 
Kaartverkoop:
 
via de website van Stichting Slotconcerten