Festival Zeist Vertelt

Elk jaar rond 20 maart is het Wereld Vertel Dag. Op de hele wereld worden die dag gratis vertelevenementen aangeboden om meer en meer mensen te laten kennismaken met de vertelkunst. In Nederland wordt Wereldverteldag ondersteund door de Stichting Vertellen.

Festival Zeist vertelt

Zondagmiddag 18 maart vindt het 4e Festival Zeist Vertelt plaats.
Op een zestal locaties in en rond het centrum van Zeist kan deze middag genoten worden van mooie en boeiende verhalen door Zeister vertellers. Meer informatie over de vertellers en de locaties op de website van CultuurZeist.nl
 

Verteldiner

Zondagavond 18 maart wordt een uniek Verteldiner in Figi georganiseerd.
Speciaal daarvoor komt de landelijk bekende verteller Eric Borrias naar Zeist. Dus dat wordt een topvertelavond.
Bestel nu je ticket voor dit WereldVertelDag verteldiner 2018. Er is nu nog plaats. Klik HIER voor meer informatie en kaarten.
De kaartjes kosten € 44,50 pp. Dat is inclusief een mooi drie-gangen-diner en een dranken-arrangement. En natuurlijk een paar prachtige verhalen.
 
Eric Borrias behoort al meer dan 25 jaar tot een van de meest gevraagde vertellers van ons land. Met zijn fysieke speelstijl sleept hij jong en oud mee in zijn verhalen. Met name zijn boekbewerkingen worden geroemd, zijn bijna twee uur durende versie van de bestseller 'De 100 jarige man die uit het raam klom en verdween', is daar een voorbeeld van. In 2016 werd hij door een vakjury unaniem gekozen tot Vertelambassadeur.


Organisatie: Werkgroep Zeist vertelt (CultuurZeist), in samenwerking met Bibliotheek Idea Zeist en Literair Zeist.
De werkgroep bestaat uit: Esther Kornalijnslijper, verhalenvertelster en voorzitter van Stichting Vertellen, Frans van Bussel, verhalenverteller, Jelle Verhoeks van Bibliotheek Idea Zeist, Henjo Hekman van Literair Zeist en Ronald van Gemeren, voorzitter van de werkgroep.

Voor meer informatie: website van CultuurZeist