Literatuurquiz

Literatuurquiz

Woensdagavond 3 april 2019 won het team van leesgroep 'Punt Uit!' voor het derde achtereenvolgende jaar de eerste prijs in de Literatuurquiz in Bibliotheek Idea Zeist.
Het team van Literair Zeist mag de wisseltrofee voor de teams van 'beroepslezers (boekhandels, bibliotheken en literaire stichtingen) een jaar lang in zijn bezit houden.
De tweede en derde prijs waren voor respectievelijk de teams ‘Lekker lezen' en 'De bende van Jan de Lichte'.
De presentatie was in handen van Merel Jansen en Frank Heinen, die ook de vragen voor deze speelse quiz hadden bedacht. Sommige vragen waren gemakkelijk, over andere vragen moest wat langer worden nagedacht of bleven de deelnemers het antwoord schuldig. Bij de einduitslag ontliepen de negen deelnemende teams elkaar niet veel in het aantal behaalde punten. 

Prijzen

De prijzen - drie mooie boekenpaketten - werden beschikbaar gesteld door Boekhandel Kramer & Van Dorn en Groenveld Boeken uit Zeist. 

Presentatie

De presentatie was in handen van Merel Jansen en Frank Heinen.
Zij wilden na hun studie Nederlands iets speels, lichts en vrolijks maken rondom boeken, schrijvers en dichters. Dat resulteerde in de onderhoudende en vrolijk makende literaire quiz.
 
In ons fotoalbum vindt u de foto's van de quiz van 3 april 2019